AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin süstüğünü görmek

Kahve falında ineğin süstüğünü görmek

Kahve falında ineğin süstüğünü görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, saygınlık göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin süstüğünü gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı, bilişim, spiritüel başlıklar ya da halkla ilişkilerle ilgili işler ön plana çıkabilir.

Kahve falında ineğin süstüğünü görmek uzun yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında inek süstüğünü görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süs bitkisi görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında süs balık görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında süs gemi görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında pasta süsü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, geçim derdine gireceğine işarettir.

Kahve falında bir erkek için süslenmek ruhsal olarak etkileneceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir