AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gül toplamak

Kahve falında kırmızı gül toplamak

Kahve falında kırmızı gül toplamak kişinin her daim iyi anılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, gülen yüzünün solacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, yüzünün de güleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül toplamak gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Kahve falında kırmızı gül topladığını görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül toplamak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, yollarını ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ve kırmızı gül görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş kırmızı gül almak iyi haberler alınacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten kırmızı gül almak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan kırmızı gül görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı dikenli gül görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir