Kahve falında sarı dut görmek

Kahve falında sarı dut görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında sarı dut gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında sarı dut yemek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı dut görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında ağacında dut görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında dut sallamak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe dut görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında dut dökmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dut ağacı görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dut toplamak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top