AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çamur görmek

Kahve falında sarı çamur görmek

Kahve falında sarı çamur görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ailesini kaybedeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, borçlarının ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında sarı çamur gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir.

Kahve falında sarı çamurlu su görmek karın artacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı çamur görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonu çamur olmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu ırmak görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında çamurda altın görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında çamur su görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalettir.

Kahve falında çamura düşen birini görmek huzurunu kaybedeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine yorulur.

Kahve falında çamurda dolaşmak çok daha fazla mesai harcayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir