AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bot görmek

Kahve falında sarı bot görmek

Kahve falında sarı bot görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı bot gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Kahve falında sarı bot görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı bot görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı bot almak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, daima afiyette olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bot görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım bot görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında pembe bot görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde bot görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker botu bağlamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir