AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini atletle görmek

Kahve falında kendini atletle görmek

Kahve falında kendini atletle görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini atletle gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında temiz atlet görmek karlı çıkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atlet vermek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe atlet görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı atlet görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz erkek atleti görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında atletli adam görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine atlet vermek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında atlet asmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir