AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı armut görmek

Kahve falında sarı armut görmek

Kahve falında sarı armut görmek işlerin düzgün gideceğine, itibarın sarsılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kişinin yasa düşeceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarı armut gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sarı armut toplamak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı armut yemek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sarı armut görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine işaret eder.

Kahve falında kuru armut görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut soyduğunu görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden armut toplamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok armut görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut toplamak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir