AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok armut görmek

Kahve falında çok armut görmek

Kahve falında çok armut görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok armut gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Kahve falında yarım armut görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yaşamına renk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut koparıp yemek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek ortak edineceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında armut ağacından düşmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, keyfin kaçacağına delalettir.

Kahve falında sarı armut yemek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut ve şeftali görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Kahve falında dalında armut görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir