AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı araba aldığını görmek

Kahve falında sarı araba aldığını görmek

Kahve falında sarı araba aldığını görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı araba aldığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkilerinize daha çok önem vereceksiniz.

Kahve falında sarı araba aldığını görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı gül aldığını görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını araba aldığını görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yeni araba aldığını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, açların doyacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının araba aldığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun araba aldığını görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yeni araba aldığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sana araba aldığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sevdiklerini de koruyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir