AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyeler görmek

Kahve falında sandalyeler görmek

Kahve falında sandalyeler görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında sandalyeler gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Kahve falında sandalye dizmek işlerin yolunda gideceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tekerlekli sandalyede görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye yıkamak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek sevinçli haberler alınacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sandalyeler görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir