AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri sandalye görmek

Kahve falında deri sandalye görmek

Kahve falında deri sandalye görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında deri sandalye gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Kahve falında deri sandalye görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek amacına ulaşabileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sandalyede görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa ve sandalye görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalettir.

Kahve falında gümüş sandalye görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Kahve falında engelli sandalyesi görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir