AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana küstüğünü görmek

Kahve falında birinin sana küstüğünü görmek

Kahve falında birinin sana küstüğünü görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin sana küstüğünü gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında birinin sana küs olduğunu görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sana küsen birini görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayalkırıklığı duyacağına alamet eder.

Kahve falında sana küs olan birini görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, cebinin para göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sana küstüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sana küstüğünü görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek neşesinin yerine geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir