AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanın sana baktığını görmek

Kahve falında sevdiğin insanın sana baktığını görmek

Kahve falında sevdiğin insanın sana baktığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, sorunlar altında ezileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın sana baktığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler deneme isteği, alışkın olduklarınızı veya güvendiğiniz kişileri kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin insanın sana baktığını görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin sana sarıldığını görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini sana bakarken görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin sana kızdığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin sana döndüğünü görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek günahların da affolacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir