AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin sana kızdığını görmek

Kahve falında sevdiğinin sana kızdığını görmek

Kahve falında sevdiğinin sana kızdığını görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kazancın devamlı olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ortaklı işlere girileceğine, istenmeyen bir yolculuğa, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sana kızdığını gördüyseniz:

  • Birtakım insanların gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin sana kızdığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birinin sana kızdığını görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sana kızdığını görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına inanılır.

Kahve falında annenin sana kızdığını görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana kızdığını görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin sana baktığını görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, güzel bir haber almaya alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin sana döndüğünü görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir