AnaSayfa / Genel / Kahve falında şampuan aldığını görmek

Kahve falında şampuan aldığını görmek

Kahve falında şampuan aldığını görmek elinin dara düşmeyeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet eder.

Kahve falında şampuan aldığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında şampuan satın aldığını görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında şampuan aldığını görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında şampuan yemek Allah’ın kendisinden yana olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalettir.

Kahve falında birinden şampuan almak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşamına bakacağına işaret eder.

Kahve falında şampuan kutusu görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında şampuanla yıkanmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını şampuanla dığını görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında şampuanla saç yıkamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir