AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden şampuan almak

Kahve falında birinden şampuan almak

Kahve falında birinden şampuan almak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden şampuan almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konulara daha fazla zaman ayırmanız ekstra gelirler elde edilmesinde faydalı olabilir.

Kahve falında birine şampuan vermek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında şampuan koklamak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şampuan kutusu görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında şampuan satın almak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şampuan görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında şampuan satın aldığını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında saçını şampuanla dığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, aksiliklerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı şampuanla yıkamak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, maddi gücünün azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir