AnaSayfa / Genel / Kahve falında şampuanla saç yıkamak

Kahve falında şampuanla saç yıkamak

Kahve falında şampuanla saç yıkamak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında şampuanla saç yıkamak gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında saçlarını şampuanla yıkamak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalet eder.

Kahve falında saçı şampuanla yıkamak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına inanılır.

Kahve falında saçını şampuanla yıkamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şampuanla saç yıkamak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şampuanlı saç görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı şampuanlı görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, güzel bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında saçını şampuanla dığını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şampuan çalmak üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir