AnaSayfa / Genel / Kahve falında şalgam satmak

Kahve falında şalgam satmak

Kahve falında şalgam satmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, arif kimselerden sayılacağına işarettir.

Kahve falında şalgam satmak gördüyseniz:

  • Yapılacak yollar veya seyahatler görüntünüz veya farkındalığınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında şalgam satmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında şalgam tanesi görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında şalgam suyu içtiğini görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şalgam suyu içmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında acılı şalgam görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında şalgam görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında şalgam almak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve satmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, şifaya kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir