AnaSayfa / Genel / Kahve falında acılı şalgam görmek

Kahve falında acılı şalgam görmek

Kahve falında acılı şalgam görmek diplomalarının artacağına, hırsızlık yapacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında acılı şalgam gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Kahve falında acılı şalgam görmek gururlu bir hayat süreceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şalgam suyu içmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şalgam suyu içtiğini görmek ekmek bulamayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şalgam satmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şalgam almak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında şalgam görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında şalgam tanesi görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı çekmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir