AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça satın almak

Kahve falında salça satın almak

Kahve falında salça satın almak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, mal sahibi olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salça satın almak gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında salça satın almak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında salçalı bulgur görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında domates salçası görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında salçalı bulgur pilavı görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında salça karıştırmak borçlarını ödeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden salça almak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, huzursuzlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salçalı makarna yapmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında salça dökmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir