AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça kaynattığını görmek

Kahve falında salça kaynattığını görmek

Kahve falında salça kaynattığını görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salça kaynattığını gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Kahve falında salça kaynattığını görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber salçası görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına alamet eder.

Kahve falında salça yaptığını görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında salçalı ekmek çok rahat bir nefes alacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış salça görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Kahve falında salçalı bulgur görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk salça görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında salça çıkarmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir