AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle salavat getirmek

Kahve falında biriyle salavat getirmek

Kahve falında biriyle salavat getirmek lüksüne de lüks katacağına, kısmetlerin artacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yeni bir adım atılacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında biriyle salavat getirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında salavatı şerife getirmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak salavat getirmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında biriyle salavat getirmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında salavatı getirmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölürken salavat getirmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesbihle salavat getirmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Kahve falında şeytan görüp salavat getirmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının salavat getirdiğini görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir