AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavat yazmak

Kahve falında salavat yazmak

Kahve falında salavat yazmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet eder.

Kahve falında salavat yazmak gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Kahve falında salavat yazmak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında salavat getirdiğini görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salavatla selamlaşmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salavatı şerife getirmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında salavat getirdiğini duymak geçiminin güçleşeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında salavat çekmek dikkat çekeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında hacda salavat getirmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salavatı şerife çekmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir