AnaSayfa / Genel / Kahve falında salavat duymak

Kahve falında salavat duymak

Kahve falında salavat duymak eski enerjisini bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine delalet eder.

Kahve falında salavat duymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında salavat duymak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salavat okunduğunu duymak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işaret eder.

Kahve falında salavat sesi duymak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında salavat getirdiğini duymak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salavat sesleri duymak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbihle salavat çekmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak salavat getirmek rahatının ve gelirinin artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında salavatı tefriciye görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir