AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber ve salatalık görmek

Kahve falında biber ve salatalık görmek

Kahve falında biber ve salatalık görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kara kara düşüneceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biber ve salatalık gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil biber ve salatalık görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında biber ve salatalık görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında salatalık biber görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil biber salatalık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biber ve salatalık toplamak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık atmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık ağacı görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir