AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda ağaç görmek

Kahve falında saksıda ağaç görmek

Kahve falında saksıda ağaç görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, onlara sanat öğreteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, dik durmaya çalışacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda ağaç gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarının arkasındaki asıl nedenleri araştırmalısınız.

Kahve falında saksıda çam ağacı görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında saksıda meyve ağacı görmek sevdiklerine kavuşacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde ağaç görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında saksıya ağaç dikmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda ağaç görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında saksıda gül ağacı görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında saksıda yeşil ağaç görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir