AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklı altın bulmak

Kahve falında saklı altın bulmak

Kahve falında saklı altın bulmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saklı altın bulmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Kahve falında saklı altın bulmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet eder.

Kahve falında saklı bir şeyi bulmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saklı bir şey bulmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saklı para bulmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında saklı para görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında taşın altında para bulmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında altın çeyrek bulmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın madeni bulmak mutlu bir insan olunacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir