AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklı bir şeyi bulmak

Kahve falında saklı bir şeyi bulmak

Kahve falında saklı bir şeyi bulmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saklı bir şeyi bulmak gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında saklı bir şey bulmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saklı bir şeyi bulmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saklı para bulmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında saklı altın bulmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında saklı para görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Kahve falında çalınan bir şeyi bulmak her geçen gün başarıların artacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine işarettir.

Kahve falında yerde bir şey bulmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında denizde bir şey bulmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir