AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sakalı dede görmek

Kahve falında beyaz sakalı dede görmek

Kahve falında beyaz sakalı dede görmek parasının ve canın güvende olacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, mekân değiştireceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sakalı dede gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sakallı dede görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek dertlerinden arınacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sakalı dede görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sakallı bir dede görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir