AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde hoca görmek

Kahve falında evinde hoca görmek

Kahve falında evinde hoca görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yeni kararlar alınacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde hoca gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Kahve falında nasrettin hocanın evini görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde hoca görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kuran hocası görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, keder yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bayan hoca görmek darlık içine düşeceğine, canın sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü hoca görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında ingilizce hocası görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında matematik hocasını görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, pek az kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında müzik hocası görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir