AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı ve pantolon görmek

Kahve falında ayakkabı ve pantolon görmek

Kahve falında ayakkabı ve pantolon görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, rahat bir döneme girileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve pantolon gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ayakkabı ve pantolon görmek masabaşı bir işe girileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında renkli pantolon görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon ve gömlek görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yırtık pantolon görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, her zaman sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında sarı pantolon giydiğini görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol kot pantolon görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine inanılır.

Kahve falında yeni pantolon görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri renk pantolon görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir