AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahneden düşmek

Kahve falında sahneden düşmek

Kahve falında sahneden düşmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sahneden düşmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Kahve falında sahneden düşmek zor ve stresli günler geçireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahneye çıkmak hanesindeki rızkın eksileceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında sahnede şiir okumak falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işarettir.

Kahve falında film sahnesi görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet eder.

Kahve falında sahne görmek elinin darda kalmayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tiyatro sahnesinde görmek işlerini yoluna sokacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sahnede olmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında sahnede sanatçı görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir