AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahne görmek

Kahve falında sahne görmek

Kahve falında sahne görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında sahne gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Kahve falında sahnede olmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında sahnede şarkı söylemek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, arzuların yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tiyatro sahnesinde olmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında birini sahnede görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, tekin olmayan işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sahneye çıkmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine delalettir.

Kahve falında film sahnesi görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahneden düşmek canla başla çalışacağına, ruhsal olarak etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında sahne görmek ihanet göreceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir