AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahnede sanatçı görmek

Kahve falında sahnede sanatçı görmek

Kahve falında sahnede sanatçı görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahnede sanatçı gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında sahnede sanatçı görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında sahnede gitar çalmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sahneye görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Kahve falında birini sahnede görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kendini sahnede görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Kahve falında sahneye çıkıp şarkı söylemek emeklerinin heba olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sahnede alkışlanmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sahnede şiir okumak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir