AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahnede olmak

Kahve falında sahnede olmak

Kahve falında sahnede olmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, en küçük sorunda parlayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sahnede olmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Kahve falında sahnede sanatçı görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tiyatro sahnesinde olmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahnede şiir okumak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında film sahnesi görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, zorlukların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sahnede şarkı söylediğini görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahnede alkışlanmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında sahneye çıkmak kötü halin son bulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında sahnede dans etmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir