AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahlanmış at görmek

Kahve falında şahlanmış at görmek

Kahve falında şahlanmış at görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hakkını savunamayacağına işaret eder.

Kahve falında şahlanmış at gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında atın şahlanmasını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın şahlanması görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında şahlanmış at görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına alamet eder.

Kahve falında şahlanan at görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine işarettir.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şahlanan siyah at görmek halsizleşeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atla şaha kalkmak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir