AnaSayfa / Genel / Kahve falında safta durmak

Kahve falında safta durmak

Kahve falında safta durmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, günbegün kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında safta durmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Kahve falında safta durmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saf durmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında namaz safta durmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saf su içmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saf altın görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında namaza saf tutmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında camide ön safta namaz kılmak şansın ve kısmetin açılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında cuma namazında saf tutmak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir