AnaSayfa / Genel / Kahve falında saf altın görmek

Kahve falında saf altın görmek

Kahve falında saf altın görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, günah ve suç işleyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saf altın gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Kahve falında saf altın bulmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında saf altın görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında saffat suresini görmek manevi olarak hasar alınacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılmak için saf tutmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle aynı safta namaz kılmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saf birini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında safta namaz kılmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz için saf tutmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir