AnaSayfa / Genel / Kahve falında saf durmak

Kahve falında saf durmak

Kahve falında saf durmak maddi gücünün artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında saf durmak gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında saf durmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında safta durmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalettir.

Kahve falında namaz safta durmak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında namaz için saf tutmak üzüleceğine ve yıpranacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında namaza saf tutmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında saf zeytinyağı görmek haneden birinin ayrılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saf altın bulmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında saf deniz görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir