AnaSayfa / Genel / Kahve falında saf görmek

Kahve falında saf görmek

Kahve falında saf görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, zaman bulmakta zorlanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, beklenmedik kapıların açılmasına yorulmaktadır.

Kahve falında saf gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Kahve falında cenaze namazında saf tutmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında saf altın bulmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saf durmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenazede saf tutmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saf su içmek sıkıntılı günler geçireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına inanılır.

Kahve falında namaz safta durmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak için saf tutmak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında saf temiz su görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir