AnaSayfa / Genel / Kahve falında saf altın bulmak

Kahve falında saf altın bulmak

Kahve falında saf altın bulmak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında saf altın bulmak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında saf altın bulmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saf altın görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Kahve falında camide saf tutmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cemaatle saf tutmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında saf su içmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saf deniz görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ön saflarda namaz kılmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında saf su görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir