AnaSayfa / Genel / Kahve falında saf deniz görmek

Kahve falında saf deniz görmek

Kahve falında saf deniz görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına işarettir.

Kahve falında saf deniz gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında saf deniz görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında en ön safta namaz kılmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Kahve falında saf tutmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında namaz saf tutmak hakkını alacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazında saf tutmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cemaatle saf tutmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında namaz için saf tutmak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saf altın bulmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir