AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdestini bozmak

Kahve falında abdestini bozmak

Kahve falında abdestini bozmak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdestini bozmak gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Kahve falında büyük abdestini bozmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, ekmeğine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük abdest bozmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest bozmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında camide abdest bozmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda abdest bozmak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta abdest bozmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, hem dua alacağına işarettir.

Kahve falında abdesti bozmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdest bozmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir