AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını lüle lüle görmek

Kahve falında saçlarını lüle lüle görmek

Kahve falında saçlarını lüle lüle görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, işlerini toparlayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını lüle lüle gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Kahve falında saçları lüle görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları lüle lüle görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun lüle saç görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını lüle yaptırmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını lüle lüle görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında lüle saç görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında lüle taşı görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işarettir.

Kahve falında saçını kestireceğini görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir