AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları lüle görmek

Kahve falında saçları lüle görmek

Kahve falında saçları lüle görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok hayır duası alacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçları lüle gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında saçlarını lüle lüle görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işarettir.

Kahve falında saçları lüle lüle görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları lüle görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını lüle yaptırmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lüle saç görmek düzenin kurulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Kahve falında uzun lüle saç görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında lüle taşı görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir