AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun lüle saç görmek

Kahve falında uzun lüle saç görmek

Kahve falında uzun lüle saç görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, güzel işler yapacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun lüle saç gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Kahve falında uzun lüle saç görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını lüle lüle görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işarettir.

Kahve falında saçları lüle lüle görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını lüle yaptırmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçları lüle görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında lüle saç görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında lüle taşı görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında saçımı uzun görmek bereket ve zenginlik bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir