AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını bukle yapmak

Kahve falında saçlarını bukle yapmak

Kahve falında saçlarını bukle yapmak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını bukle yapmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında saçlarını bukle yapmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları bukle yapmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bukleli saç görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları bukle görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bukleli saç görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını bukle bukle görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin saçını yapmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı maşa yapmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, edilen duaların tutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir