AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını bukle bukle görmek

Kahve falında saçlarını bukle bukle görmek

Kahve falında saçlarını bukle bukle görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını bukle bukle gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında saçlarını bukle yapmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını bukle bukle görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları bukle yapmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bukleli saç görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında saçları bukle görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun bukleli saç görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını yemek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kara saç görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir