AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarımda böcek görmek

Kahve falında saçlarımda böcek görmek

Kahve falında saçlarımda böcek görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarımda böcek gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Kahve falında saçında böcek görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan böcek ayıklamak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, vefalı bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında saçında uğur böceği görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarımda böcek görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarında böcek görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında böcekler görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, keyifli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta uğur böceği görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçında hamam böceği görmek en gösterişli arabalara bineceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir