AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarında böcek görmek

Kahve falında saçlarında böcek görmek

Kahve falında saçlarında böcek görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarında böcek gördüyseniz:

  • Belli öneri, teklif, davetlerin gerçeğe dönüşme olasılığı yüksek görünüyor.

Kahve falında saçtan böcek temizlemek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan böcek ayıklamak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarımda böcek görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, elinin sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta uğur böceği görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında saçından böcek çıktığını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta yeşil böcek görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında böcekler görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta hamam böceği görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir